Vippe-extensions

Vippe-extensions er en hot skjønnhetstrend og er i ferd med å bli den mest populære måten å skaffe seg lengre, tykkere og mer dramatiske vipper på. Vippene varer i opptil seks uker, er vanntette, behagelige å ha på, og sørger for at du ser nydelig ut fra det øyeblikket du våkner om morgenen.
Vippe-extensions er tilgjengelig i flere stiler med varierende volum og lengde. Til forskjell fra andre vipper på markedet er de forhåndskrøllet, hvilket gir en naturlig forlengelse som varer gjennom hele utskiftningssyklusen til de ekte øyevippene.

Single vipper fullt sett

1200,-

Etterfyll innen 4 uker

650,-
Etterfyll etter 4 uker

750,-

Volume (2d-5d) fullt sett

1700,-
Etterfyll innen 4 uker

850,-
Etterfyll etter 4 uker

950,-

Volume (5d-10d) fullt sett

2200,-
Etterfyll innen 4 uker

1200,-

Etterfyll fra andre salong

1000,-

Fjerning av Vipper

200,-

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timeavtale.

Ubenyttet time faktureres med 50% av totalbeløpet.

Lash Lift

Length, Volume and Lift – LVL er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. Den innovative teknikken benyttes det silicon-form sammen med profesjonelle produkter til å skånsomt løfte/bøye dine vipper. Vi kan i samme sleng farge vippene dine, så da kan du føle deg vakker til enhver tid!

Hvor lenge varer resultatet?

Etter en LVL behandling, vil vippene være bøyd fra ca.5 uker eller mer, men dette er helt individuelt, avhenger av hvordan vippene dine i utgangspunktet er og ikke i det minste hvordan du selv behandler dine egne vipper for å vedlikeholde resultatet og kvaliteter på dine egne vipper. Man skal heller ikke overstimulere sine vipper, derfor er det ikke nødvendig med ny behandling før etter at det gått 6 uker.

Hvor lang tid tar behandlingen?

En LVL behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Det er en avslappende behandling.

Hvem trenger en slik behandling?

Denne behandlingen er perfekt for deg som:

  • har tynne og rette vipper
  • ønsker et mer naturlig blikk
  • ønsker å droppe mascara eller vippetang
  • ønsker å se opplagt og våken ut
  • ønsker å se yngre ut

Etterbehandlingsråd:

  • Det er viktig at det ikke kommer noe form for fuktighet på vippene de første 24 timene, du skal derfor unngå vann, steambath, mascara, øyekrem, sminkefjerner, el.
  • Ikke gni deg i øyet ( gjelder de første 24 timene)
  • Det er viktig at du pleier vippene dine, spesielt den første uken etter behandlingen. Dette kan også være avgjørende for fuktighetsnivået og kvaliteten på vippene dine. Vi anbefaler LVL moisturising serum.
  • Husk å bruk en tørr vippekost og gre vippene dine oppover daglig.
  • Vi anbefaler en ny behandling etter 6 uker.

                         Lash Lift/Vippebøy                                          

650,-

3d- Brow Extensions

Dette er en teknikk der kundene dine får fyldige bryn uten og pigmenter farge i huden

Bryn design og extension er en super teknikk og mye lik vippe extension teknikken og holdbarheten. Om du har du bryn hår eller ikke så kan denne teknikken brukes og holder fra 2 uker til 3-4 uker.

Produktene er skånsomme og har et allergivennlig lim som brukes på hud. Behandlingen vil vare fra 2 uker og kan etterfylles. Kundene vil få et mer fyldig utseende på brynene.

3d- Brows                                                                    750,-