Cytocare 532


Avansert hud biorevitalisering fra tegn på aldring, intensiv fuktighetskrem, reduserer rynker og forbedrer hudens tetthet. Cytocare 532 er et kompleks av 55 ingredienser som gir gode resultater. Med sin rike sammensetning regenererer huden huden sin ungdommelige utseende. Den rike sammensetningen for huden din – En av de beste produktene på den globale, omfattende antiwrink-handlingen som reparerer, stimulerer og revitaliserer huden.

Hvem kan ha nytte?

Perfekt for alle typer hud. Ideell som forebyggende anti-rynkebehandling, så vel som for personer med avansert aldring som en sterkt restorativ terapi.

Handling – vitenskap fremfor alt Med sin rike sammensetning regenererer huden huden og gjenoppretter dens elastisitet, den synergistiske effekten av hyaluronsyre og et kompleks av næringsstoffer akselererer cellulær regenerering og stimulerer produksjonen av fibroblaster. Formuleringen sørger videre for riktig proteinsyntese i dermis ved å gjenopprette ionbalanse i cellene. Det forhindrer dannelsen av skadelige frie radikaler på huden, og den høye konsentrasjonen av hyaluronsyre fukter dermis og epidermis. Komplekset stimulerer syntesen av matrikskomponenter i den rike proteinkollagen type 1, og forbedrer hudtonen sterkt.

Dessuten, Cytocare 532: Reduserer rynker og furer, Forbedrer svak og aldrende halshud, fukter, Forbedrer elastisitet og hudtetthet, Revitaliserer huden på hender, Eliminerer de synlige tegnene på aldring, Regenererer dypt vev, Optimaliserer huden optimalt før andre behandlinger, Den har en sterk anti-aging handling Hvor mange behandlinger trenger jeg? Som med de fleste prosedyrer, er antall nødvendige behandlinger bestemt individuelt – verdt å huske på at målet vårt er å oppnå de beste resultatene, slik at det er mulig at vi kombinerer en rekke forskjellige prosedyrer for å møte hver kundes forventninger. I tilfelle av Cytocare anbefales 532 serier av 3-6 behandlinger for å oppnå spektakulære effekter.